Valkoinen kääpiösnautseri

Kasvatamme pienimuotoisesti valkoisia kääpiösnautsereita kennelnimellä Cavalon. Tavoitteenamme on terve ja hyväluonteinen perhe- ja harrastekoira.

Tuemme Hannes Lohen työryhmän työtä koiran perimän ja tautigeenipaikkojen tutkimuksessa. Toivomme mahdollisimman monen kasvattimme luovuttavan eläinlääkärikäynnin yhteydessä verinäytteen koirien geenipankkiin.

Lisätietoa Hannes Lohen työryhmän työstä saat tästä linkistä http://www.koirangeenit.fi/

Olen harrastanut koiria yli 40 vuotta. Vuonna 2008 suoritin kasvattajan perus- ja jatkokurssit. Kasvattajasitoumuksen allekirjoitin vuonna 2007. Kennelnimi hyväksyttiin 01.07.2009. Olen Suomen Kennelliiton, Kääpiösnautserikerhon ja Suomen Koiran Kasvattajat SuKoKa ry:n jäsen.PENTUJA (klikkaa tästä)

Pennut luovutetaan 8 viikon ikäisinä madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Mukaan tulee kirjalliset hoito-ohjeet ja pentupaketti. Hintaan sisältyy yksi ilmainen trimmaus sekä yhden vuoden jäsenyys Kääpiösnautserikerhossa.

Jotta voimme seurata kasvatustyötämme, edellytämme, että pentu käytetään silmätarkastuksessa 1-1½ vuoden iässä ja suosittelemme polvi-, lonkka- ja kyynärniveltutkimuksia.PENTUEET (löytyvät täältä)


Klikkaamalla koiran nimeä, pääset koiran omalle sivulle
																							

Nartut:

Cavalon Euforia

Cavalon Granula

Cavalon Lily Sweet Lullaby


SIJOITUSKOIRAT:

Nartut:

Rotumääritelmän voit lukea tästä

Tietoa valkoisesta väristä

Harrastaminen kääpiösnautserin kanssa

Turkin hoito / trimmaus

TerveystarkastuksistaNÄYTTELYT:

Kääpiösnautseri kuuluu FCI:n ryhmään 2